Բեռնվում է…
Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | Բակուշինսկայա, Օլգա Անատոլևնա, Միքայելյան, Մ.Գ (Թարգմանիչ, թարգմ.) |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian Russian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Լույս,
1981.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Սննդի քիմիա : Ուսումնական ձեռնարկ /
: Թոքմաջյան, Գայանե Գևորգի
Հրապարակվել է: (2019) -
Միկրոօրգանիզմների և սանիտարիայի դերը պահածոների արդյունաբերության մեջ /
: Բաբաջանյան, Մ.Թ
Հրապարակվել է: (1958) -
Հայկական ՍՍՌ ժողտնտխորհի սննդի արդյունաբերությունը /
Հրապարակվել է: (1960) -
Հայաստան. սննդի անվտանգության և ագրարային անվտանգության կառավարում : Գործողությունների ծրագիր /
Հրապարակվել է: (2007) -
Սննդի արդյունաբերություն /
Հրապարակվել է: (1963)