Բեռնվում է…

Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Բակուշինսկայա, Օլգա Անատոլևնա, Միքայելյան, Մ.Գ (Թարգմանիչ, թարգմ.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Russian
Հրապարակվել է: Երևան : Լույս, 1981.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00946nam a2200205 u 4500
001 000334134
003 AM-YeHGA
005 20210831131549.0
008 040512s1981 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA  
041 1 |a arm  |h rus 
245 1 0 |a Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ :  |b Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար /  |c Ա.Յու. Ժվիրբլյանսկայա, Օ.Ա. Բակուշինսկայա; Թարգմ.՝ Մ.Գ. Միքայելյան. 
260 |a Երևան :  |b Լույս,  |c 1981. 
300 |a 672 էջ :  |b նկ., աղս. 
650 1 4 |a Միկրոբիոլոգիա  |x Սննդի արդյունաբերություն 
700 1 |a Բակուշինսկայա, Օլգա Անատոլևնա 
700 1 |a Միքայելյան, Մ.Գ.  |e թարգմ.  |4 trl 
999 |c 126991 
952 |o 664:576.8(075.4)  |p 220066414 
952 |o 664:576.8(075.4)  |p 220066702