Բեռնվում է…

Биохимия зерна и хлеба /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Кретович, Вацлав Леонович
Համատեղ հեղինակ: Институт биохимии им. А.Н. Баха АН СССР
Այլ հեղինակներ: Евстигнеева, З.Г (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Наука, 1991.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00968nam a2200241 u 4500
001 000328833
003 AM-YeHGA
005 20210831131137.0
008 040420s1991 ||| r 000 0 rus d
020 |a 5020040916 
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Кретович, Вацлав Леонович. 
245 1 0 |a Биохимия зерна и хлеба /  |c В.Л. Кретович; Отв. ред.: З.Г. Евстигнеева; АН СССР. Ин-т биохимии им. А.Н. Баха. 
260 |a Москва :  |b Наука,  |c 1991. 
300 |a 136 с. :  |b ил., портр. 
504 |a Библиогр.: с. 129-131 
653 0 |a Зерно - Биохимия 
653 0 |a Зернопродукты - Биохимия 
700 1 |a Евстигнеева, З.Г.  |e ред.  |4 edt 
710 2 |a Институт биохимии им. А.Н. Баха АН СССР 
999 |c 124315 
952 |o 633.1:581.19+664.64.014  |p 120632130