Բեռնվում է…
Օգտակար և վնասակար միկրոբների բնութագրումը հայկական գինիներում և նրանց կենսագործունեության կարգավորումը /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակներ: | ՀՍՍՀ Գյուղատնտեսության մինիստրություն, Հայկական խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության գիտահետազոտական ինստիտուտ |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ա. հ.,
1971.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Խաղողի վերամշակման ուղղությունը Հայկական ՍՍՌ-ի Միկոյանի և Կոտայքի շրջաններում /
: Ազիզյան, Է.Գ
Հրապարակվել է: (1942) -
Ինչ պետք ե գիտենա ամեն մի գինեգործ /
: Պրոստոսերդով, Ի.Ի
Հրապարակվել է: (1928) -
«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /
Հրապարակվել է: (1960) -
Գինեգործություն /
: Գերասիմով, Մ.Ա
Հրապարակվել է: (1941) -
Գինեգործության մնացորդների օգտագործումը գինեթթու ստանալու համար /
: Հարությունյան, Ն.Կ
Հրապարակվել է: (1942)