Բեռնվում է…

Օգտակար և վնասակար միկրոբների բնութագրումը հայկական գինիներում և նրանց կենսագործունեության կարգավորումը /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակներ: ՀՍՍՀ Գյուղատնտեսության մինիստրություն, Հայկական խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության գիտահետազոտական ինստիտուտ
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Ա. հ., 1971.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01058nam a2200205 u 4500
001 000328282
003 AM-YeHGA
005 20210831131126.0
008 040419s1971 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA  
041 0 |a arm 
245 0 0 |a Օգտակար և վնասակար միկրոբների բնութագրումը հայկական գինիներում և նրանց կենսագործունեության կարգավորումը /  |c ՀՍՍՀ Գյուղատնտ. մինիստր., Հայկ. խաղողագործ., գինեգործ. և պտղաբուծ. գ/հ ին-տ. 
260 |a Երևան :  |b Ա. հ.,  |c 1971. 
300 |a 28 էջ :  |b նկ. ;  |c 19 սմ. 
650 1 4 |a Գինեգործություն 
710 2 |a ՀՍՍՀ Գյուղատնտեսության մինիստրություն 
710 2 |a Հայկական խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության գիտահետազոտական ինստիտուտ 
999 |c 124070 
952 |o AII/47798  |p 220047798 
952 |o AII/47799  |p 220047799