Բեռնվում է…
Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : Տեսական հիմունքներ, հացահատիկաալրային ապրանքներ, մրգեր և բանջարեղեն : Դասագիրք կոոպերատիվ ին-տի ապրանքագիտ. ֆակ. համար /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Ժուրավլյովա, Մարիա Նիկոլաևնա |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Տրոյան, Ալեքսանդր Վասիլևիչ |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian Russian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Լույս,
1982.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
«Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն» : Առարկայի ծրագիր և մեթոդ. ցուցումներ : Կոոպերատիվ տեխնիկումի ապրանքագիտ. բաժնի համար /
Հրապարակվել է: (1967) -
Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : ՈՒսումնական ձեռնարկ /
: Բաղդասարյան, Միսակ Բախշիի
Հրապարակվել է: (1966) -
Հագուստին ներկայացվող ապրանքագիտական պահանջները : (Դասախոսություն) /
: Լալայան, Ստեփան Բաբկենի
Հրապարակվել է: (1981) -
Արդյունաբերական և պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : Դասագիրք տեխնիկումների հաշվային և պլանային բաժինների համար
: Անդրուսևիչ, Դ.Ա
Հրապարակվել է: (1957) -
Սննդային ապրանքների ապրանքագիտություն /
Հրապարակվել է: (1941)