Բեռնվում է…

Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : Տեսական հիմունքներ, հացահատիկաալրային ապրանքներ, մրգեր և բանջարեղեն : Դասագիրք կոոպերատիվ ին-տի ապրանքագիտ. ֆակ. համար /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Ժուրավլյովա, Մարիա Նիկոլաևնա
Այլ հեղինակներ: Տրոյան, Ալեքսանդր Վասիլևիչ
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Russian
Հրապարակվել է: Երևան : Լույս, 1982.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01041nam a2200217 u 4500
001 000322338
003 AM-YeHGA
005 20210831130706.0
008 040329s1982 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA  
041 1 |a arm  |h rus 
100 1 |a Ժուրավլյովա, Մարիա Նիկոլաևնա 
245 1 0 |a Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն :  |b Տեսական հիմունքներ, հացահատիկաալրային ապրանքներ, մրգեր և բանջարեղեն : Դասագիրք կոոպերատիվ ին-տի ապրանքագիտ. ֆակ. համար /  |c Մ.Ն. Ժուրավլյովա, Ա.Վ. Տրոյան. 
260 |a Երևան :  |b Լույս,  |c 1982. 
300 |a 520 էջ :  |b նկ., աղս. 
653 0 |a Ապրանքագիտության հիմունքները 
700 1 |a Տրոյան, Ալեքսանդր Վասիլևիչ 
999 |c 121274 
952 |o 664.84/.85.002.6(075.8)  |p 220068567 
952 |o 664.84/.85.002.6(075.8)  |p 220068887 
952 |o AII/68567  |p FL0184087