Բեռնվում է…

Микрофлора продуктов переработки винограда /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Ավագյան, Բորիս Պետրոսի, 1928-1997
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Ереван : Айастан, 1988.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00931nam a2200241 a 4500
001 000321378
003 AM-YeHGA
005 20210831130647.0
008 040324s1988 ai r 000 0 rus d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA  
041 0 |a rus 
100 1 |a Ավագյան, Բորիս Պետրոսի,  |d 1928-1997 
245 1 0 |a Микрофлора продуктов переработки винограда /  |c Б.П. Авакян. 
260 |a Ереван :  |b Айастан,  |c 1988. 
300 |a 195,5 с. :  |b табл., рис. ;  |c 22 см. 
504 |a Библиогр.: с.175-196. 
650 1 4 |a Сельское хозяйство  |x Виноградарство  |z Армянская ССР 
650 1 4 |a Виноград, его переработка  |x Микрофлора 
999 |c 120810 
952 |o Р2/598678  |p 120598678 
952 |o Р2/601833  |p 120601833 
952 |o Р2/602680  |p 120602680 
952 |o Р2/602681  |p 120602681