Բեռնվում է…
Խոզի մսի արտադրության ավելացման ուղիները /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Տողանյան, Գրիգոր Գևորգի |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Տողանյան, Արաքսյա Գրիգորի |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայաստան,
1984.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Արդյունաբերական հիմունքներով մսի արտադրության տեխնոլոգիան /
: Բլրցյան, Արմեն Արտաշեսի
Հրապարակվել է: (1986) -
Հանձնարարականներ Հայկական ՍՍՀ պետական տնտեսություններում և կոլտնտեսություններում կաթի ու մսի արտադրության տեխնոլոգիայի վերաբերյալ /
Հրապարակվել է: (1974) -
Մսի արտադրության ավելացման ուղիները /
: Աբաղյան, Արտավազդ Սերգեյի
Հրապարակվել է: (1958) -
Խոզի մսի արտադրության շեշտակի վերելքի ուղիները /
: Մամյան, Բարսեղ Ավետիսի
Հրապարակվել է: (1958) -
Հանձնարարականներ խոզի մսի արտադրության տեխնոլոգիայի /
Հրապարակվել է: (1974)