Բեռնվում է…
Խոզի մսի արտադրության ավելացման ուղիները /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայաստան,
1984.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 00675nam a2200193 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000315199 | ||
003 | AM-YeHGA | ||
005 | 20210831130250.0 | ||
008 | 040304s1984 ai r 000 0 arm d | ||
040 | |a AM-YeHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 0 | |a arm | |
100 | 1 | |a Տողանյան, Գրիգոր Գևորգի. | |
245 | 1 | 0 | |a Խոզի մսի արտադրության ավելացման ուղիները / |c Գ.Գ. Տողանյան, Ա.Գ. Տողանյան. |
260 | |a Երևան : |b Հայաստան, |c 1984. | ||
300 | |a 102 էջ : |b աղս. | ||
653 | 0 | |a Մսի արտադրություն | |
700 | 1 | |a Տողանյան, Արաքսյա Գրիգորի | |
999 | |c 118248 | ||
952 | |o 637.5 |p 220070834 |