Բեռնվում է…
Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների աշխատանքի կանոնները = Правила работы предприятий общественного питания /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակներ: | Առևտրի մինիստրություն ՀՍՍՀ, Հասարակական սննդի գլխավոր վարչություն |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայաստան,
1969.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Ինչ պիտի իմանա ճաշարանային հանձնաժողովի անդամը /
Հրապարակվել է: (1930) -
Գյուղատնտեսական տիպի ձեռնարկությունների հրդեհային անվտանգության կանոնները /
Հրապարակվել է: (1940) -
Սննդի քիմիա : Ուսումնական ձեռնարկ /
: Թոքմաջյան, Գայանե Գևորգի
Հրապարակվել է: (2019) -
Ռացիոնալ սննդի հիմունքները /
: Մինասյան, Ս.
Հրապարակվել է: (1949) -
Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների աշխատանքի կանոնները : Հաստատված է ՀՍՍՌ Առևտրի մինիստրի 1961 թ. հունիսի 10-ի № 121 հրամանով /
Հրապարակվել է: (1961)