Բեռնվում է…
Advances in food research /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | Chichester, C.O (Խմբագիր) |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
New York ; London :
Academic Press.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Halal food : A history /
: Armanios, Febe
Հրապարակվել է: (2018) -
Chinese foods /
: Liu, Junru
Հրապարակվել է: (2004) -
Fermented foods of the world : A dictionary and guide /
: Campbell-Platt, Geoffrey
Հրապարակվել է: (1987) -
Handbook of food allergies /
Հրապարակվել է: (1987) -
Modern food microbiology /
: Jay, James Monroe. 1927-
Հրապարակվել է: (2005)