Բեռնվում է…
Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ «Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները» դասընթացի : Կոոպերատիվ տեխնիկումների «Արդյունաբեր. և պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Գյուղատնտ. մթերքների ապրանքագիտ.» մասնագիտ. սովորող-հեռակայողների համար /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակներ: | Հայկոոպ, Կոոպերատիվ տեխնիկումի հեռակա բաժին |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Լույս,
1967.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Ռացիոնալ սննդի հիմունքները /
: Մինասյան, Ս.
Հրապարակվել է: (1949) -
Բուժական սննդի ձեռնարկ : Ուս. ձեռնարկ բժշկ. ին-տի ուսանողների համար /
: Սիմոնյան, Արսեն Տիգրանի, 1907-1979
Հրապարակվել է: (1972) -
Մայր եւ երեխայ /
: Մաղաքեան, Գէորգ
Հրապարակվել է: (1903) -
Ճիշտ սնվելու գաղտնիքները /
: Հայթյան, Ռուբեն
Հրապարակվել է: (2021) -
Սննդային թունավորումները և նրանց պրոֆիլակտիկան : (Բժիշկների համար) /
: Հարությունյան, Լևոն Ասատուրի, 1903-1973
Հրապարակվել է: (1955)