Բեռնվում է…

Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ «Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները» դասընթացի : Կոոպերատիվ տեխնիկումների «Արդյունաբեր. և պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Գյուղատնտ. մթերքների ապրանքագիտ.» մասնագիտ. սովորող-հեռակայողների համար /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակներ: Հայկոոպ, Կոոպերատիվ տեխնիկումի հեռակա բաժին
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Լույս, 1967.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Նմանատիպ նյութեր