Բեռնվում է…

Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ «Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները» դասընթացի : Կոոպերատիվ տեխնիկումների «Արդյունաբեր. և պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Գյուղատնտ. մթերքների ապրանքագիտ.» մասնագիտ. սովորող-հեռակայողների համար /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակներ: Հայկոոպ, Կոոպերատիվ տեխնիկումի հեռակա բաժին
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Լույս, 1967.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01105nam a2200193 u 4500
001 000295865
003 AM-YeHGA
005 20230414131544.0
008 031205s1967 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA  
041 1 |a arm 
245 0 0 |a Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ «Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները» դասընթացի :  |b Կոոպերատիվ տեխնիկումների «Արդյունաբեր. և պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Գյուղատնտ. մթերքների ապրանքագիտ.» մասնագիտ. սովորող-հեռակայողների համար /  |c Հայկոոպ, Կոոպերատիվ տեխնիկումի հեռակա բաժ. 
260 |a Երևան :  |b Լույս,  |c 1967. 
300 |a 28 էջ ;  |c 22 սմ. 
650 1 4 |a Սննդի հիգիենա 
710 2 |a Հայկոոպ 
710 2 |a Կոոպերատիվ տեխնիկումի հեռակա բաժին 
999 |c 109870 
952 |o AII/40909  |p 220040909