Բեռնվում է…
Բարձրորակ կաթի ստացումը /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990 |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայաստան,
1965.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1962) -
Կաթի և կաթնամթերքների բիոքիմիա : Դասագիրք կաթի արդյունաբեր. տեխնիկումների համար /
: Ինիխով, Գեորգի Սերգեևիչ
Հրապարակվել է: (1973) -
Կաթնատնտեսության համառոտ ձեռնարկ : Կոլխոզների համար /
: Երիցյան, Խորեն Ահարոնի, 1882-1956
Հրապարակվել է: (1946) -
Կալինինոյի պանրագործարանը = Калининский сырзавод= Kalinin Cheese Factory /
Հրապարակվել է: (1972) -
Ստեփանավանի պանրագործարանը = Степанаванский сырзавод= Stepanavan Cheese Factory /
Հրապարակվել է: (1972)