Բեռնվում է…
Կաթի արտադրությունը արդյունաբերական եղանակով /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990 |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | "Գիտելիք" ընկերություն ՀՍՍՀ |
Այլ հեղինակներ: | Ղարագյոզյան, Մ.Ս (Խմբագիր, խմբ.) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Գիտելիք,
1987.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Ինչպես եժանացնել կաթի արտադրությունը /
: Բոգդանով, Յե
Հրապարակվել է: (1924) -
Լիարժեք կաթի ստացումն ու մթերումը /
Հրապարակվել է: (1976) -
Բարձրորակ կաթի ստացումը /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1965) -
Կաթի և կաթնամթերքների հիգիենան /
: Հարությունյան, Լևոն Ասատուրի, 1903-1973
Հրապարակվել է: (1951) -
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1962)