Բեռնվում է…

Կաթի արտադրությունը արդյունաբերական եղանակով /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Համատեղ հեղինակ: "Գիտելիք" ընկերություն ՀՍՍՀ
Այլ հեղինակներ: Ղարագյոզյան, Մ.Ս (Խմբագիր, խմբ.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Գիտելիք, 1987.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Նյութի նկարագրություն:Օգնություն դասախոսին
Ֆիզիկական նկարագրություն:28 էջ.