Բեռնվում է…
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990 |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետգյուղհրատ,
1962.
|
Հրատարակություն: | 2-րդ լրաց. և վերափոխ. հրատ. |
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | Կարդալ առցանց |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Բարձրորակ կաթի ստացումը /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1965) -
Կաթի և կաթնամթերքների բիոքիմիա : Դասագիրք կաթի արդյունաբեր. տեխնիկումների համար /
: Ինիխով, Գեորգի Սերգեևիչ
Հրապարակվել է: (1973) -
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան : (Ձեռնարկ անասնաբուծ. և կաթնարդյունաբ. մասնագետներ համար) /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1956) -
Ձեռնարկ կաթի և կաթնամթերքների տեխնոքիմիական և բակտերիոլոգիական կոնտրոլի /
Հրապարակվել է: (1951) -
Կաթնատնտեսության համառոտ ձեռնարկ : Կոլխոզների համար /
: Երիցյան, Խորեն Ահարոնի, 1882-1956
Հրապարակվել է: (1946)