Բեռնվում է…
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետգյուղհրատ,
1962.
|
Հրատարակություն: | 2-րդ լրաց. և վերափոխ. հրատ. |
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | Կարդալ առցանց |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Համացանց
Կարդալ առցանցFundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: |
AII/15421 AII/15422 AII/15423 AII/20610 AII/24797 AII/24798 AII/38106 |
---|---|
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |