Բեռնվում է…

Микрофлора основных бродильных производств Армянской ССР и биологические особенности производственных микроорганизмов = Հայկական ՍՍՌ-ի հիմնական խմորումների արտադրության միկրոֆլորան և արտադրական միկրոօրգանիզմների բիոլոգիական առանձնահատկությունները /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Սարուխանյան, Փառանձեմ Գևորգի, 1906-1988
Համատեղ հեղինակ: Академия наук Армянской ССР, Сектор микробиологии
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Ереван : Изд-во АН АрмССР, 1960.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!