Բեռնվում է…
Микрофлора основных бродильных производств Армянской ССР и биологические особенности производственных микроорганизмов = Հայկական ՍՍՌ-ի հիմնական խմորումների արտադրության միկրոֆլորան և արտադրական միկրոօրգանիզմների բիոլոգիական առանձնահատկությունները /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Ереван :
Изд-во АН АрмССР,
1960.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: |
PII/462691 |
---|---|
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |