Բեռնվում է…

Микрофлора основных бродильных производств Армянской ССР и биологические особенности производственных микроорганизмов = Հայկական ՍՍՌ-ի հիմնական խմորումների արտադրության միկրոֆլորան և արտադրական միկրոօրգանիզմների բիոլոգիական առանձնահատկությունները /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Սարուխանյան, Փառանձեմ Գևորգի, 1906-1988
Համատեղ հեղինակ: Академия наук Армянской ССР, Сектор микробиологии
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Ереван : Изд-во АН АрмССР, 1960.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01597nam a2200229 u 4500
001 000272489
003 AM-YeHGA
005 20210831123554.0
008 031015s1960 ai r 000 0 rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Սարուխանյան, Փառանձեմ Գևորգի,  |d 1906-1988 
245 1 0 |a Микрофлора основных бродильных производств Армянской ССР и биологические особенности производственных микроорганизмов =  |b Հայկական ՍՍՌ-ի հիմնական խմորումների արտադրության միկրոֆլորան և արտադրական միկրոօրգանիզմների բիոլոգիական առանձնահատկությունները /  |c Ф.Г. Саруханян; АН АрмССР, Сектор микробиологии. 
246 3 1 |a Հայկական ՍՍՌ-ի հիմնական խմորումների արտադրության միկրոֆլորան և արտադրական միկրոօրգանիզմների բիոլոգիական առանձնահատկությունները 
260 |a Ереван :  |b Изд-во АН АрмССР,  |c 1960. 
300 |a 310 с. :  |b ил., табл. ;  |c 23 см. 
504 |a Библиогр.: с. 285-304 
650 1 4 |a Микробиология 
650 1 4 |a Бродильное производство  |x Армянской ССР 
710 2 |a Академия наук Армянской ССР, Сектор микробиологии 
999 |c 100140 
952 |o PII/462691  |p FL0313859