Բեռնվում է…

Սննդարտադրական տեխնոլոգիաներ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Գրիգորյան, Կարինե Ռաֆայելի
Համատեղ հեղինակ: Երևանի պետական համալսարան
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : ԵՊՀ հրատ., 2020.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00771nam a2200205 a 4500
003 AM-YeHGA
005 20220607015044.0
008 200928s2020 ai do||gr|||||00||0|arm||
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
999 |c 457235 
020 |a 9785808424333 
041 0 |a arm 
100 1 |a Գրիգորյան, Կարինե Ռաֆայելի 
245 1 0 |a Սննդարտադրական տեխնոլոգիաներ /  |c Կ.Ռ.Գրիգորյան ; ԵՊՀ. 
260 |a Երևան :  |b ԵՊՀ հրատ.,  |c 2020. 
300 |a 203 էջ :  |b նկար, աղյուսակ ;  |c 24 սմ. 
650 1 4 |a Սննդի արդյունաբերություն  |v Ուսումնական ձեռնարկներ 
710 2 |a Երևանի պետական համալսարան 
942 |2 udc  |c BK 
952 |o AII/106105  |p FL0630333