Բեռնվում է…
Les tables regionale /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | Desormières, Sylvie, Guidoux, Valèrie, Jubien, Frédérique |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | French |
Հրապարակվել է: |
[Paris] :
Guides Gallimard ; Elf,
1995.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Les produits du terroir en France /
Հրապարակվել է: (1995) - Advances in food research /
-
Taschenbuch für Lebensmittelchemiker und -technologen /
Հրապարակվել է: (1991) -
Fermented foods of the world : A dictionary and guide /
: Campbell-Platt, Geoffrey
Հրապարակվել է: (1987) -
Halal food : A history /
: Armanios, Febe
Հրապարակվել է: (2018)