Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] / Ժ.Ի. Օրլովա; Թարգմ.՝ Ռ.Լ. Արամյան; Խմբ.՝ Հ.Հ. Ղազանչյան.
Material type: TextLanguage: Armenian Publication details: Երևան : Հայաստան, 1984Description: 262 էջ : նկ. ; 20 սմSubject(s): Սննդի արտադրություն | Պտուղների և բանջարեղենի վերամշակում | Խոհարարություն | ԲաղադրատոմսերItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Գրքեր/Books | Fundamental Scientific Library | General | AII/70033 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 30 Days Loan | 220070033 | |
Գրքեր/Books | Fundamental Scientific Library | General | AII/70548 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 30 Days Loan | 220070548 | |
Գրքեր/Books | Fundamental Scientific Library | AII/70612 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 30 Days Loan | 220070612 |
There are no comments on this title.