Fundamental Scientific Library of NAS RA

Химический состав картофеля и пути улучшения его качества / П.А. Власюк, Н.Е. Власенко, В.Н. Мицко ; Под общ. ред. П.А. Власюка.

By: Власюк, Петр АнтиповичContributor(s): Власенко, Николай Ефимович | Мицко, Владимир Николаевич | Власюк, П.А [edt]Material type: TextTextPublication details: Киев : Наукова думка , 1979Description: 195 с. : и ; 22 смSubject(s): Сельское хозяйство
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Գրքեր/Books Գրքեր/Books Fundamental Scientific Library
General PII/441358 (Browse shelf(Opens below)) Available 30 Days Loan FL0460605

ամբողջապես կամ մեկ օրացույցային տարվա ընթացքում հրատարակվող մենագրություն 1979

այլ

В надзаг.: АН УССР, Ин-т физиологии растений.

There are no comments on this title.

to post a comment.


ՀՀ ԳԱԱ հիմնարար գիտական գրադարան
ՀՀ,Երևան 0019
Մարշալ Բաղրամյան 24/6
հեռախոս:(374-10) 52-47-50
Հետադարձ կապ

All site content, except where otherwise noted, is licensed under a
Creative Commons License